Saldobalanse og regnskapsdokumentasjon fra Årsoppgjør til Revisjon

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Generelt > Delingstjenesten >

Saldobalanse og regnskapsdokumentasjon fra Årsoppgjør til Revisjon

RevisjonMlogo

Saldobalanse og regnskapsdokumentasjon fra Årsoppgjør til Revisjon

MRevisjonlinje4

Steg 1

 

Aktiver deling i Revisjon og Årsoppgjør ved å slå på delingstjenesten. Klikk på "Del" øverst i høyre hjørne og "På"-knappen.

 

image1740495852

 

 

Steg 2 - Årsoppgjør

Opprett saldobalanse og regnskapsdokumentasjon i Årsoppgjør som vanlig.

Klikk på Del til Revisjon og deretter «Legg til tilkobling». (Hvis du ikke ser denne knappen må delingstjenesten slås på først). Mottaker er allerede valgt hvis du har lagt inn organisasjonsnummer i klientopplysninger. Merk: du kan også skrive org.nr manuelt i feltet til venstre uten å legge til i personregisteret.

image273513879

 

 

 

I neste bilde kan du sette opp en engangskode mottakeren skal benytte ved godkjenning av delingsforespørsel og velg varigheten på forespørselen. Varigheten på forespørsel vil si hvor lenge engangskoden er gyldig. Mottaker trenger bare å bekrefte med engangskoden en gang. Engangskoden brukes bare hvis tilkoblingen gjøres mellom to ulike datamaskiner. Engangskoden har ingen krav til hvor mange siffer det skal være. Klikk deg videre og bekreft. Data er nå delt og ligger i dellingstjenesten.

 

image1095853539

 

Steg 3 – Revisjon

Saldobalansen er nå lagt til i delingstjenesten. Veiviseren nedenfor vil dukke opp i skjermbilde i Revisjon hvis automatisk oppdatering er slått på. Hvis ikke kan du trykke på "Hent fra delingstjenesten" øverst i menyen og deretter "Hent oppdatering". Hvis data deles mellom to ulike datamaskiner må man godkjenne tilkoblingen i delingssenteret først.

Huk av for de alternativene du ønsker å hente og klikk på hent.

 

image384478650

 

Erstatte filer:

Hvis du for eksempel ønsker å erstatte en eller flere av filene du har hentet tidligere, kan du huke av på "Erstatt eksisterende arbeidspapirer med samme navn" og klikke på hent.

 

image122756800

 

Du har muligheten til å huke av på de filene du ønsker å erstatte i neste bilde.

 

image474517289

I arbeidspapir-kolonnen kan du se dato og tidspunkt for hentede regnskapsdokumentasjon. Før musen over image1220930068   for å se når filen ble sist oppdatert.  

 

image665338306